Bliv smed/mekaniker i traditionsrig virksomhed

Få stor frihed og gode kollegaer

Vil du have en arbejdsdag, hvor du selv styrer dine opgaver og arbejdstid i samarbejde med dygtige kollegaer? Vil du prøve kræfter med både simple og komplicerede savværksmaskiner?

Få et job, hvor du vil opleve, at dit initiativ og virkelyst værdsættes, og dine kompetencer respekteres.

Ansøgning kan sendes til job@brodbaek.dk

Velkommen til en alsidig hverdag med store maskiner

Som ny medarbejder i Brødbæk vil du opleve stor hjælpsomhed fra kollegaer, der inviterer dig indenfor i et stærkt fagligt miljø.

Du får en alsidig arbejdsdag, hvor du løbende får mulighed for at prøve kræfter med maskinbyg af både simple og komplicerede savværksmaskiner.

Bliv en del af en udviklingsorienteret arbejdsplads med en god og fri omgangstone, frihed under ansvar og mulighed for enten 4- eller 5-dages arbejdsuge.

Mød Henrik

Henrik er smed og maskinbygger hos os. I denne video sætter han ord på, hvad det vil sige at arbejde hos Brødbæk. 

Vi mangler disse kompetencer i teamet

 De vigtigste kompetencer for at gøre det godt hos os er følgende:

  • God tegningsforståelse
  • Evne til at arbejde selvstændigt
  • Gå-på-mod
  • Godt håndelag


Samarbejdet internt mellem maskinbyggerne og med vores konstruktionsafdeling er stærkt. Hvis den ene ikke kan noget, kan den anden – og folk hjælper hinanden på kryds og tværs.

Vil du være en vigtig del af Brødbæk & Co?

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Produktionschef Jens Jørn Kristensen på telefon 2325 7567

PS: Vi mangler også en habil truckfører, der har erfaring med håndtering af store emner – ligesom vi løbende har brug for klejnsmede-lærlinge.  

Ansøgning kan sendes til job@brodbaek.dk

Om os

Brødbæk & Co udvikler, producerer og sælger maskinanlæg til førende aktører i savværk- og træindustrien. Vi beskæftiger ca. 75 medarbejdere, der udvikler, fremstiller og sælger teknologiløsninger til træindustrien. Omsætning er primært på eksportmarkedet, med en god vækst.